lørdag 16. oktober 2010

Klær for frodige kvinner

Har funnet et fantastisk nettsted som har helt nydlige klær, de selger klær fra str 40 og opp til en str jeg aldri har hørt om.
Men falt pladask for deres bruk av farger og at klærne er enkle og konservative. Akkurat som meg:-)http://www.silhouettes.com/




Bare elsker denne tunika kjolen


6 kommentarer:

  1. Åh! Det var noe annet enn Ellos. :) Takk for tipset! Skal kikke litt, selv om jeg tviler på at det blir aktuelt å bestille derfra på en stund. Har du kjøpt derfra selv?

    SvarSlett
  2. Nei, ikke ennå. Men skal nå i desember, har alltid blitt positivt overrasket når jeg har bestilt fra USA. Og nå som dollaren er så lav så må man utnytte den biten.
    Jeg bruker str 46 og syntes det er vanskelig å finne flotte klær i den str. Jeg er litt konservativ i smaken så jeg blir super glad når jeg finner slike sider:-)

    SvarSlett
  3. Vi bruker samme str. :) Håper du deler om du blir fornøyd. Jeg har jo ingen penger å bruke akkurat (haha), men vil gjerne teste klær fra USA på et senere tidspunkt. Husker da jeg var der for mange år siden... hvordan jeg kunne fråtse i klær der borte. En utrolig god følelse! :D

    SvarSlett
  4. Jeg skal holde deg oppdatert, og de har nå fått utrolig mye kult på BIB på Hennes & Mauritz, jeg elsker den butikken:-)

    Og bare vent, snart tar noen til vettet og forstår at de har dummet seg ut!! Jeg krysser fingrene for deg :-)

    SvarSlett
  5. BIB... ok altså? For jeg hadde gitt dem opp og heller handlet fra Ellos og Kappahl. Ikke helt fornøyd med noen av dem. Spesielt Kappahl har utrolig mye stygge farger og hvorfor alle stripene som går "gærne" veien? Er dessuten møkklei splitt i siden og trekvart-ermer også, men det er kanskje bare meg. :)

    Jeg tror nok dessverre ikke de har dummet seg ut, de følger bare en lov som de neppe gidder å endre på fordi den går utover så "få" mennesker. Men jeg setter min lit til at NAV snart får behandlet uføresøknaden min, og at ting blir i orden igjen da... hvis ikke... vel, det orker jeg ikke tenke på nå. :) Takk for kryssing av fingre og for hyggelig prat! :)

    SvarSlett
  6. Men det er bare så trist når slike ting skjer fordi penger er noe vi trenger og det har utrolig mye å si på psyken vår også. Når man skal spinke og spare samt hele tiden tenke over hvor man skal få pengene til å strekke til så blir man så utrolig sliten i hode.

    Og BIB har mye bra, jeg er litt konservativ i klesstilen min, jeg liker ikke klærne hos kappahl. Men jeg kjøper buksene mine der, de har jeans med holdinn :-)
    Men Ellos har mye bra

    SvarSlett